Tidigare utställningar

12/11 2020

Föreningen fyller 80 och firar med digital utställning!

En jubileumsutställning växer just nu fram hos Skövde Stadsmuseum. Så här beskrivs den:

Vad är en konstförening?
Varför finns ens sådana?
Och vad sysslar de egentligen med?

29/10 2020

Bokrelease och vernissage KONSTNÄRER KRING KINNEKULLE

En bok har tillkommit för att fylla ett hål i konsthistorien. Den handlar om en välutbildad konstnärsgrupp med bakgrund främst från Göteborg som på 1960-80-talen bosatte sig i Kinnekulletrakten. Boken finns att köpa hos Jan Gustafson, Stenhuggargränd 1 B, Skövde, janobritt@telia.com, 0702-47 69 25. Vill man hämta boken hos Jan kostar den 200:- kr eller också kan man få den hemskickad och då kostar den 279:- (inkl porto). En perfekt julklapp eller present!

23/3 2019

Succé för invigningen av utställningen om Hans-Erland Heineman

Oh wow vilken succé det blev vid invigningen av vår utställning om Hans-Erland Heineman!
Drygt 230 personer kom till Konstmuseet för att se minnesutställningen ”Heineman 100 år” och för att lyssna på invigningstalaren arkitekten Gert Wingårdh.

Visa alla utställningar